(165)

Hyvien ihmisten hotelli

audiolibro y e-book


Lämmin ja haikean kaunis romaani vanhuudesta, rakkaudesta ja yllättävästä ystävyydestä.

Hiljattain leskeksi j√§√§nyt rouva Laura Palfrey asettuu miehens√§ kuoleman j√§lkeen asumaan vaatimattomaan hotelliin Lontoossa. Kun omat lapset eiv√§t ehdi kiireilt√§√§n vierailla Lauran luona, h√§n l√∂yt√§√§ uusia tuttavuuksia muista hotellin asukkaista. Asukkaiden joukosta l√∂ytyy suuria persoonia, joista kaikki tuntuvat olevan loputtoman uteliaita, joten aika kuluu leppoisasti juoruillessa. Lauran mielt√§ painaa kuitenkin yksi murhe ‚Äď h√§n on kertonut muille hotellin asukkaille, ett√§ tytt√§renpoika on tulossa pian vierailemaan. Kun t√§t√§ ei kuulu eik√§ n√§y, alkaa Lauraa jo v√§h√§n nolostuttaa.

Eräällä kävelyretkellään Laura kaatuu ja loukkaa jalkansa. Onnekseen hän törmää samalla Ludo Myersiin, innokkaaseen kirjailijanalkuun, joka auttaa hänet kotiin. Kun Laura kutsuu Ludon syömään kiitoksena avusta, eräs hotellin asiakkaista sattuu kuulemaan asiasta ja olettaa, että kyseessä on Lauran tyttärenpoika. Sen sijaan että oikaisisivat väärän luulon, Laura ja Ludo alkavat leikkiä mukana. Vanhan naisen ja nuoren miehen välille syntyy lämmin ystävyys, ja Lauralle selviää, että uusi rakkaus voi yllättää vanhallakin iällä.

Elizabeth Taylor (1912‚Äď1975) oli englantilainen kirjailija. Yksi h√§nen tunnetuimmista teoksistaan, Hyvien ihmisten hotelli, julkaistiin vuonna 2005 my√∂s elokuvaversiona.


Narrador/a: Carla Rindell
Duración: