(23)

Ilon meditaatio

audiolibro


Avaa mielesi intuitiolle ja ilolle, ja löydä uusia ulottuvuuksia elämän polulla! Ilon meditaatio tuo valoa, tasapainoa ja mielenrauhaa jokaiseen päivääsi ja voimistaa syvältä kumpuavaa kiitollisuuden tunnetta. Havahdut kuuntelemaan, mitä sisäinen viisautesi kertoo ja mikä tuottaa sinulle aidosti iloa elämässä.

√Ą√§nite sis√§lt√§√§ kaksi noin puolen tunnin meditaatiota: ensimm√§inen osa rohkaisee sinua pys√§htym√§√§n sis√§isen ilosi √§√§relle, jossa uskallat olla vilpitt√∂m√§sti iloinen ja vapaa. Toisessa osassa p√§√§set syv√§llisemmin kosketuksiin onnellisuuden kanssa, jolloin intuitiosi oman tiesi suunnasta ja sinulle oikeista valinnoista vahvistuu.

Meditaation tueksi sopivat erinomaisesti aiemmin julkaistut Ilon kortit ja Intuitiokortit.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Ilon meditaatio on jatkoa Sannin mediaatioaiheisille kirjoille, korteille ja äänitteille, jotka löytyvät Viisas Elämän kokoelmista:

Enkeleiden matkassa - Miten etenet omalla enkelipolullasi (2018)

Enkelit arjessa - Miten elää enkeleiden kanssa (2019)

Enkelit ystävinä - Miten otat vastaan rakkauden (2020)

Intuitio-kortit (2017)

Ilon kortit (2020)

Tie runsauteen - meditaatio (2019)

Enkeli meditaatio - Rakkaus (2020)

Enkeli meditaatio - Paraneminen (2020)

Syvärentoutus Kiitos - meditaatio (2020)

Oma voima ja Elämänpolku - meditaatiot (2021)

www.valonvoimaa.fi


Narrador/a: Sanni Nevalainen
Duración: