(200)

Kaksi oikein yhteen

audiolibro y e-book


Kauan odotettu jatko-osa sukeltaa jälleen käsitöiden ja ihmissuhdekiemuroiden maailmaan.

Anni on eronnut Jaakosta, ja viimeiset 15 vuotta ovat vier√§ht√§neet ty√∂kiireist√§ toisiin kiit√§en. Sinkkuna on aikaa omille harrastuksille ‚Äď vaikka viime aikoina vapaa-aika onkin kulunut ennemmin sarjoja katsoen ja somea selaillen kuin puikot k√§siss√§. Annin rauhallinen arki keskeytyy, kun paras yst√§v√§ Ninni l√§hett√§√§ ongelmaisen teinitytt√§rens√§ Liinan rauhoittumaan Annin luo muutamaksi viikoksi. Hupparinsa alla piilotteleva Liina el√§√§ k√§nnykk√§ k√§teen liimattuna ja tuntuu kommunikoivan ulkomaailman kanssa vain YouTube-videoidensa kautta.

Lapsiin tottumaton Anni on pulassa ongelmateinin kanssa, mutta yllättäen yhteinen sävel löytyy käsitöiden maailmasta. Kaksikko ryhtyy käymään ahkerasti paikkakunnan lankakaupassa, eikä vähintään siksi, että kauppiaaksi on vaihtunut kiinnostava mies. Voisiko Anni tehdä tämän kanssa lähempääkin tuttavuutta?

Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka -sarja.


Narrador/a: Johanna Kokko
Duración: