(201)

Leda bra eller leda bÀst

audiolibro y e-book


Hur blir man en riktigt bra ledare? FÄr bÀttre resultat Àn nÄgonsin? Och skapar det absolut bÀsta teamet?

Peppe Ekmarks nya bok Leda bra eller leda bÀst ger enkla men mycket framgÄngsrika tips pÄ hur man blir en bra ledare och fÄr alla i gruppen att gÄ mot samma mÄl. UtifrÄn sin egen spÀnnande historia och stora erfarenhet av ledarskap och teambuilding ger han tips, inspiration och konkreta verktyg som skapar förutsÀttningar att nÄ lÀngre Àn man trodde var möjligt. En bra ledare lyssnar in, fattar beslut, delegerar och motiverar. Vissa sÀger att man föds till ledare men det Àr inte sant. NÄgra har lÀttare för det men alla kan lÀra sig!

Boken bygger pÄ de Ätta steg som enligt Peppe Àr de viktigaste för att skapa engagemang pÄ arbetsplatsen. Engagemang som leder till arbetsglÀdje, motivation och lysande resultat!

Leda bra eller leda bÀst Àr en personlig och peppande bok om att skapa tillit, trygghet och förtroende och nÄ allra högst!

Peppes Ätta steg som hjÀlper dig hitta nyckeln till ditt och dina medarbetares hjÀrta:

1. BlottlÀgg dig och visa vem du Àr

2. BestÀm dig och stÄ för det du tror pÄ

3. SÀtt upp tydliga mÄl och följ upp dem regelbundet

4. MÄla upp mÄlbilder

5. VÄga vara mÀnsklig, Àrlig och tydlig kÀrleksfullt

6. Ha balans i livet

7. Ha roligt och fira dina segrar

8. Lev dina drömmar

Peppe Ekmark Àr en av Sveriges mest efterfrÄgande förelÀsare och utbildare inom sÀljutveckling, ledarskapsutveckling samt personlig utveckling. Han har mer Àn 35 Ärs erfarenhet inom sÀlj och ledarskap, bland annat för Kinnevikkoncernen, och har konkreta bevis pÄ att det gÄr att bÄde leda och sÀlja pÄ ett mer kÀrleksfullt sÀtt. Resultatet pÄ sista raden visar att den instÀllningen skapar lönsamhet.

I Leda bra eller leda bÀst delar han med sig av sina lÀrdomar om att utvecklas till att bli en riktigt bra ledare. Han har tidigare gett ut boken SÀlja bra eller sÀlja bÀst hur du hittar nyckeln till kundens hjÀrta som har blivit en stor framgÄng bland sÀljare.

Peppe Ekmark erbjuder sÀljutbildningar och ledarskapsutbildningar samt workshops som utgÄr frÄn hans böcker. Workshops som har blivit mycket uppskattade av deltagarna.


Narrador/a: Peppe Ekmark

DuraciĂłn: