(131)

Makt: de 48 lagarna

audiolibro


Amoralisk, listig och skoningslös, denna bästsäljande bok är en oumbärlig manual för alla som vill förstå och bemästra maktens spel. "Makt: de 48 lagarna" samlar visdomar från några av historiens mest framstående strateger, ledare, hovmän, förförare och bedragare. Genom att dyka ner i historiska berättelser från antikens Kina till renässansens Italien, avslöjar boken maktens essens och de listiga strategier som har använts i maktkampen genom tiderna.

Med insikter från både män och kvinnor som har studerat och bemästrat maktens dynamik och social manipulation, erbjuder denna bok en djupgående förståelse av maktens hemligheter och metoder. De 48 lagarna är baserade på historiska strategier och litterära exempel på geniala maktspelare, vilket gör den till en skattkista av maktkunskap och härskartekniker.

Boken kan användas på flera olika sätt. Genom att läsa den från början till slut kan du lära dig principiella saker om makten. Alternativt kan du bläddra i den och välja ut den lag som för tillfället framstår som mest aktuell för dig. Innehållsförteckningen, som kort beskriver lagarna, gör det enkelt att identifiera den relevanta lagen.

"Makt: de 48 lagarna" är perfekt för den som vill bemästra maktens spel och bli en mästare i maktens värld. Denna informativa och skoningslösa bok är en ovärderlig resurs för alla som är intresserade av att observera, försvara sig mot eller till och med få makt.