(0)

Northwood Manor 3: Hævnens flammer

e-book


"Listigt begyndte Adrian at trække op i Elises skørt, centimeter for centimeter. Hans fingerspidser strejfede hendes nøgne hud der, hvor strømpen sluttede med et strømpebånd. Berøringen fik gåsehud til at prikle frem på Elises lår."

Livet på Northwood Manor er så idyllisk, at Elise næsten ikke tør tro, at det er virkelighed. Dette ændrer sig dog, da hendes elskede Sir Adrian Northwoods arveret bliver udfordret af en førhen ukendt kvinde i London. Hvem er denne kvinde, og kan det virkelig passe, at hendes barn er Northwood Manors retmæssige arving?

Til fans af serier som "Alexander og Isabella", "Manden fra Camargue" og "Telefonistinder"

Læs også "Northwood manor 1: Arvingen på Northwood", "Northwood manor 2: Godsets Hemmelighed", "Northwood manor 4: Fortidens Forbandelse" og "Northwood manor 5: Nye Begyndelser"

Barbara Nordström er et pseudonym for en dansk forfatter og journalist, som i hele sit arbejdsliv har skrevet om det, der knytter mennesker sammen: Kærlighed, erotik, sorg og længsel. Barbara Nordströms fokus er erotik, altid med en lykkelig slutning. Hendes motto er ”alle længes efter en happy end.” Barbara Nordström finder inspiration alle steder, hvor mennesker mødes, men især i sit elskede København og i Sydfrankrig, hvor hun tilbringer vintrene.