(312)

Pinkki lentolaukku

audiolibro y e-book


Mitä kaikkea voikaan tapahtua, kun uskaltaa hypätä tuntemattomaan?

Sanni hakee elämälleen suuntaa ja asuu tätinsä vaateliikkeen yläkerrassa. Hän on saanut uuden työpaikan, ja orastava suhde Mikaan tarvitsee enää pientä avustavaa tönäisyä muuttuakseen oikeaksi parisuhteeksi. Käännekohdaksi suunniteltu romanttinen yllätys lentokentällä osoittautuu kuitenkin valtavaksi virhearvioksi.

Lentokentt√§fiasko saa uuden suunnan, kun Sanni tunnekuohuissaan t√∂rm√§√§ tuntemattomaan pukumieheen ‚Äď tai pikemminkin t√§m√§n r√§ike√§n pinkkiin lentolaukkuun. Kun mies tekee Sannille yll√§tt√§v√§n tarjouksen, p√§√§tt√§√§ Sanni vastoin kaikkia odotuksia suostua. Mit√§ h√§vitt√§v√§√§k√§√§n h√§nell√§ on? Loukatun naisen hetken mielijohteesta alkanut seikkailu vie Sannin Oslon kautta Vaaranpohjan pikkukyl√§√§n, j√§rjestyksenvalvojaksi suljettuihin seurapiirijuhliin ja saa pohtimaan, onko kukaan en√§√§ se, joka v√§itt√§√§ olevansa.

Pinkki lentolaukku on valloittava tarina täynnä vauhtia, romantiikkaa ja odottamattomia juonenkäänteitä.

Marja Kuuselaa ovat aina kiehtoneet tarinoiden lisäksi vanhat talot, villiintyneet puutarhat ja menneiden vuosikymmenten lumo. Jotain niistä on usein hänen nykyaikaan sijoittuvissa kirjoissaankin, samoin vintagekuvauksen harrastamisessa kameran molemmin puolin. Haaveissa siintää patikointi Hadrianuksen muurin viertä jonain usvaisen harmaana syyspäivänä.


Narrador/a: Senja Rajalin
Duración: