(144)

Tie runsauteen -meditaatio

audiolibro


Meditoimalla yhdess√§ enkeleiden kanssa voit l√∂yt√§√§ sis√§isen voimasi, valosi ja viisautesi. √Ą√§nitteen harjoitusten avulla p√§√§set yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sek√§ enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeit√§ voi toteutua. √Ą√§nitteess√§ on kaksi noin puolen tunnin pituista meditaatiota.

Päästä irti ja vapaudu -meditaatio keskittyy vanhasta irti päästämiseen, tasapainottumiseen ja syvään rentoutumiseen. Näin aktivoit sisäisen viisautesi voimaa ja teet tilaa uudelle. Tie yltäkylläisyyteen -meditaatio auttaa sallimaan runsauden elämääsi ja luo ihmeitä. Meditaatiot auttavat sinua muokkaamaan vanhoja mallejasi ja minäkuvaasi sekä poistamaan esteitä runsauden, ilon, rakkauden, yltäkylläisyyden ja unelmiesi tieltä.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. H√§n pit√§√§ enkelikoulua sek√§ maalaa syd√§men ja sielun maisemia yhdess√§ enkeleiden ja yl√∂snousseiden mestareiden kanssa. √Ą√§nite on jatkoa Enkeleiden matkassa ja Enkelit arjessa -teoksille.


Narrador/a: Sanni Nevalainen
Duración: