(0)

Vær nu sød - erotiske noveller

e-book


Jeg ved ikke, hvad der vækkede mig den nat. Tro mig, jeg har spekuleret på det bagefter, men jeg har aldrig fået noget svar. Under alle omstændigheder var det umuligt at falde i søvn igen. Det var en af de milde, varme sommernætter, man burde synge serenader til. Vinden ruskede let i løvtræerne udenfor, og jeg følte en ekstra stærk trang til at komme ud og beundre måneskinnet. Stille sneg jeg mig ud for at slippe af med min rastløshed.

Jeg så hende, så snart hun kom op af vandet. Hun så ud til at flyde hen mod mig. Jeg måtte blinke og knibe mig i armen for at tro, hvad jeg så. Hvad vidste jeg om unge piger og deres natlige eskapader? Jeg troede, hun gik i søvne. Under alle omstændigheder var hun meget ophidsende at se på. Hun havde næsten ingenting på, og hun dryppede af saltvand. Hun efterlod et spor i sandet. Hun var smuk. Og hun var på vej direkte mod mig. Jeg mærkede en stadig mere intens snurren i underlivet...

Læs også Please og Sødt og salt i Sydnorge.

Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.