Superklubben

Saga • 2 libros

Niko försöker, men kan inte vara tyst när han ser orättvisor, eller att någon behandlas dåligt. När tonen i spelchatten plötsligt förändras och klasskompisarna börjar skriva elaka saker om Nikos kompis Tuva vet Niko inte hur han ska hantera det. Men när elakheterna blir värre vet Niko att han måste göra något. En dag får han ett mystiskt brev och det är början på Nikos möte med Superklubben.

Berättelsen om Niko och de andra i Superklubben är en spännande bok som tar upp vardagsnära teman som ”Hur är man en bra kompis?” och ” Vad innebär det att vara modig?”

Hårda ord och hemliga möten är andra delen i den spännande serien Superklubben för barn i mellanstadieåldern. Varje titel i serien tar upp vardagsnära teman samt ibland lite svåra ämnen på ett lustfyllt och enkelt sätt. Böckerna passar bra både som lästräning och ha som grund och utgångspunkt i värdegrundsarbete, t. ex för att diskutera hur man är en bra kompis. Varje bok i serien framhäver barns olika styrkor och superkrafter. I Hårda och hemliga möten får läsarna följa Niko, 9 år, som har stort civilkurage. När Nikos kompis Tuva blir retad av de andra i klassen, förstår Niko att han måste göra något. Mystiska brev leder honom till ett möte som förändrar allt.

Författarna Malin Fredriksson och Frida Persson är lärare och driver tillsammans det populära Instagram-kontot Våra små klassrum. Malin och Frida har tidigare givit ut Våra små guldkorn, en resursbank med kopieringsunderlag där de sammanställt sina bästa tips från sitt Instagram-konto. Boken har nivå 4 av 6 nypon.

1 de 2 títulos

Estos son todos los libros de la saga Superklubben