(58)

12 nycklar till ett magiskt liv

audiobook & e-book


Den hÀr boken Àr en inspirerande och handfast hjÀlp för dig som söker en djupare mening med tillvaron. Den passar dig som Àr nyfiken pÄ din egen potential och som vill finna kontakten med den magiska dimensionen av livet.

I boken fÄr du ta del av författarens erfarenheter och rÄd om hur du skapar ett magiskt liv fyllt av berikande upplevelser, meningsfulla sammantrÀffanden och en djup kÀnsla av inre frid. Bokens tolv nycklar leder dig pÄ en resa inÄt dÀr du guidas att ta hand om dig sjÀlv, att ge rum för stillhet och följa dina drömmar. Du uppmuntras ocksÄ att bejaka tillfÀlligheter och acceptera det som Àr, liksom att visa mod och ge tillbaka till vÀrlden.

KAJSA INGEMARSSON, född 1965, Àr en av landets mest lÀsta och uppskattade författare med en lÄng rad framgÄngsrika böcker bakom sig. Med den banbrytande Trilogin om hjÀrtats vÀg (2013-2015) tog hon pÄ allvar plats som andlig inspiratör och lÀrare, och har sedan dess fÄtt mÄnga nya följare och lÀsare som söker personlig utveckling pÄ djupet. PÄ senare Är har böckerna Att landa som en trana och Isobels vandring, samt den guidade musikaliska meditationsserien SjÀlens resa i 12 steg, hyllats av lÀsare och lyssnare. Kajsa Ingemarsson arbetar ocksÄ som förelÀsare, meditationsguide och livscoach.


Narrator: Kajsa Ingemarsson
Duration: