(0)

Aberne. Genstart 2

audiobook


Det er snart et halvt Är siden, Jonathan forsvandt sporlÞst. Nick, Mateus og Liv har stadig ikke mistet hÄbet om, at han stadig lever, men de har svÊrt ved at finde nye spor at gÄ efter og samtidig er deres liv ved at vende tilbage til noget, der minder om normalt.

Hos Nick tÄrner problemerne sig op: en skriftlig advarsel for al for meget fravÊr er faretruende nÊr; hans mor vil kÞbe hus i TÞllÞse med overskÊg-i-ostemad-og-jagthytte-Henrik; Liv har vist sig at vÊre forbandet sÞd, mens bÄde Rie og Mira er vilde med ham. Men da Nick tilfÊldigt lÞber ind i "Aberne", den danske afdeling af en international ekstrem dyrevelfÊrdsgruppe fÄr hans liv pludselig mening. Og da "Ikaros" igen melder sig pÄ facebook og fortÊller, at Jonathan ogsÄ kendte Aberne, fÄr spekulationerne nyt liv: havde de noget at gÞre med hans forsvinden? og hvem er Ikaros?

Aberne er skrevet af David Meinke og fortalt fra Nicks synsvinkel. Det er 2. bind af en ny samtidsrealistisk ungdomsserie, hvor 17-Ärige Jonathan forsvinder sporlÞst i starten af 1.g og efterlader vennerne Mateus, Nick og Liv med et fÊlles mÄl om at finde ud af, hvorfor han forsvandt og hvorhen. BÞgerne skrives pÄ skift af Ina Bruhn, David Meinke og Caroline Ørsum.

Pressen skriver:

»David Meinke leverer i bind 2, Aberne, Nicks jeg-fortÊlling med puls, drive og tophumor. Det er en ekspressiv klasseprÊstation at fÄ Nicks mildest talt sammensatte figur, militante dyrevÊrnsaktivister og den fortlÞbende, kronologiske fortÊlling til at hÊnge sammen.«

***** – Kari Sþnsthagen, Berlingske Tidende


Narrator: Gustav Scavenius
Duration: