(0)

Adams forbandelse

E-book


ADAMS FORBANDELSE er Robert Zola Christensens anden krimi om den tidligere PET-mand Bent Kastrup. En flok spejdere finder en forsker i genteknologi brutalt myrdet i en skov pÄ VestsjÊlland. Sporene peger bÄde ind i en veterangruppe med en mÄske lidt for ivrig interesse for 2. verdenskrig, men ogsÄ mod et forskningsmiljÞ, hvor der er ved at opstÄ store Þkonomiske muligheder i udviklingen af genteknologi. Efterforskningen fÞrer Bent Kastrup til FÊrÞerne og ind i cyberspace. BÄde i de Þde egne af FÊrÞerne og cyberspace viser der sig at foregÄ ting, der ikke tÄler dagens lys. Og har spejderne fortalt alt, hvad de ved?

Men Bent Kastrups kamp er ikke kun en kamp mod tiden for at finde ud af, hvem der drÊbte genforskeren Gunnar Kollte-Hansen og dermed satte gang i en kÊdereaktion af drab, forsvindinger og knivstikkeri. Det er ogsÄ en kamp pÄ hjemmefronten og en kamp mod egennyttige og inkompetente kollegaer, der spiller deres eget spil.

ADAMS FORBANDELSE er en meget velskrevet, meget velkomponeret krimi, der helt indtil de sidste sider nĂŠgter lĂŠseren at kunne gennemskue plottet.