(98)

Alle lyver

audiobook & e-book


Det skulle have vĂŠret en hyggelig weekendtur hjemmefra med veninder, men midt om natten bliver Maria vĂŠkket til beskeden om, at hendes bonusdatter Yasmin er forsvundet. PĂ„ et splitsekund er alt forandret i hendes ellers lykkelige sammenbragte familie.

Politiet er straks pÄ sagen, og ifÞlge efterforsker Gunnar Wijk er der flere mystiske omstÊndigheder omkring Yasmins forsvinden. Blandt andet har et vidne set nogen skubbe en person i vandet. Efter flere forhÞr og samtaler gÄr det op for Maria, at hendes mand, Samir, mistÊnkes for at have slÄet sin egen datter ihjel. Der er spor og beviser, der taler deres eget tydelige sprog, men Maria kender kun Samir som en blid, elskelig og omsorgsfuld mand. Kan han virkelig have begÄet en sÄ grusom forbrydelse? Hun forsvarer ham, men langsomt begynder tvivlen at melde sig, og imens smuldrer alt omkring hende. Hvem kan hun stole pÄ? Og hvem taler sandt?

NĂ„r isen brister

”Alle lyver” er femte selvstĂŠndige fortsĂŠttelse af ”NĂ„r isen brister”, ”Husdyret”, ”Dvale” og ”SkyggejĂŠgeren”.

Camilla Grebe er anmelderrost og prisvindende krimiforfatter. Hun har modtaget Årets svenske krimi i bĂ„de 2017 og 2019 og GlasnĂžglen i 2018 og 2020. PĂ„ dansk er udkommet ”NĂ„r isen brister” (da. 2016), ”Husdyret” (2018), ”Dvale” (2019) og ”SkyggejĂŠgeren” (2020). ”Alle lyver” er hendes femte bog pĂ„ dansk i eget navn.


Narrator: Julie Berthelsen
Duration: