(0)

Att knyta band

E-book


Att knyta band Àr den fjÀrde antologin i en serie av böcker om dissociation. De texter och bilder som finns i boken Àr skapade av mÀnniskor som sjÀlva upplevt dissociation, ofta pÄ grund av svÄra eller upprepade trauman. Bidragen till den hÀr boken Àr skapade utifrÄn tre olika teman:

* Relationer och dissociation

* Relationen till en terapeut

* Att vara förÀlder med dissociation

Trots att mÄnga lever med, kÀmpar med och behöver förstÄelse för de dissociativa tillstÄnd de befinner sig i Àr kunskapen om dissociation fortfarande dÄlig. Dissociation kan se ut pÄ mÄnga olika sÀtt och innebÀra allt frÄn overklig-hetskÀnslor till att man lever med flera olika delar eller personligheter inuti. Med de hÀr antologierna hoppas vi öka förstÄelsen för olika former av dissociation och för olika delar av en möjlig lÀkningsprocess.

Det hÀr Àr en bok av dissociativa, för alla som Àr intresserade av dissociation. En bok med vÀrdefulla och starka texter för dig som sjÀlv dissocierar, har nÄgon i din nÀrhet som gör det, som jobbar med dissociativa, eller som bara vill lÀra dig mer om dissociation.

Den första boken i serien var Splittrade sjÀlar, som kom 2019. 2020 kom VÄga lÀka och 2021 kom DÀr ingen kunde nÄ mig. NÀsta bok i serien planeras komma under 2023.

Böckerna ges ut av föreningen Om dissociation.