(0)

Barnepigen 2: Flammende hjerter

E-book


"Mathilde var pludselig genert, og hendes åndedræt kom i små, korte stød. Hun så på hans ansigt. Hans læber var let adskilte, og hans øjenlåg tunge. Hun tøvede, usikker på, hvad hun skulle gøre."

Mathilde Kryger er netop blevet ansat som barnepige på grev Munkholms gods, og er allerede blevet konfronteret med faren i at lade sig distrahere af grevens radierende bror, Silas, men det er svært ikke at tænke på ham, når hun ligger i sin seng om natten. Denne nat er det dog ikke Silas, der får Mathildes puls til at stige.

"Barnepigen" er en romantisk-historisk novelle-serie om barnepigen Mathilde Kryger, og hendes skæbnesvangre ophold på grev Munkholms gods.

Læs også: ” Barnepigen 1: Grevens bror”, "Barnepigen 3: Stormens skader", "Barnepigen 4: Kusinens plan" og "Barnepigen 5: Bryllup"

Barbara Nordström er et pseudonym for en dansk forfatter og journalist, som i hele sit arbejdsliv har skrevet om det, der knytter mennesker sammen: Kærlighed, erotik, sorg og længsel. Barbara Nordströms fokus er erotik, altid med en lykkelig slutning. Hendes motto er ”alle længes efter en happy end.” Barbara Nordström finder inspiration alle steder, hvor mennesker mødes, men især i sit elskede København og i Sydfrankrig, hvor hun tilbringer vintrene.