(0)

Barnepigen 4: Kusinens plan

E-book


"Hans ånde var hed mod hendes ansigt. Mathilde lod sig rive med af hans begær og besvarede den med sit eget. Hun lagde det ene lår over hans, pressede sit skød mod ham og hørte ham brumme fra et sted langt nede i halsen."

Barnepigen Mathilde er i tvivl om sin fremtid med grev Munkholms bror, Silas. Hendes tid på godset har været et fortryllende eventyr med både fantastiske højdepunkter og mareridtsfremkaldende lavpunkter. Det er dog først da grevens kusine Adda dukker op, at Mathilde i fuldt omfang føler sin position på godset, og sin drøm om et liv sammen med Silas, svinde. Hvad vil der blive af Mathilde, hvis kusine Adda får sin vilje?

"Barnepigen" er en romantisk-historisk novelle-serie om barnepigen Mathilde Kryger, og hendes skæbnesvangre ophold på grev Munkholms gods.

Læs også: ” Barnepigen 1: Grevens bror”, "Barnepigen 2: Flammende hjerter", "Barnepigen 3: Stormens skader" og "Barnepigen 5: Bryllup"

Barbara Nordström er et pseudonym for en dansk forfatter og journalist, som i hele sit arbejdsliv har skrevet om det, der knytter mennesker sammen: Kærlighed, erotik, sorg og længsel. Barbara Nordströms fokus er erotik, altid med en lykkelig slutning. Hendes motto er ”alle længes efter en happy end.” Barbara Nordström finder inspiration alle steder, hvor mennesker mødes, men især i sit elskede København og i Sydfrankrig, hvor hun tilbringer vintrene.