(0)

Barnepigen 5: Bryllup

E-book


"Han stirrede grådigt på hendes ansigt, fangede hendes hænder og holdt dem fast over hendes hoved. Den langsomme rytme tændte en ild i hendes inderste kerne, og hun følte, at hun brændte op indefra, og at der kun var én mulig slutning på den flammende hede."

Mathilde lever et idyllisk liv på grev Munkholms gods. Om dagen passer hun den energiske dreng, Jakob, og om natten smelter hun i sin elskers arme. Mathilde føler sig tryg i Silas' kærlighed, lige indtil han begynder at trække sig tilbage, og Mathilde finder et brev fra en kvinde, ved navn Arabella, som takker ja til et foreslået ægteskab. Kan det passe, at Silas har forgivet sig for at forelske sig for at komme i skørterne på Mathilde?

"Barnepigen" er en romantisk-historisk novelle-serie om barnepigen Mathilde Kryger, og hendes skæbnesvangre ophold på grev Munkholms gods.

Læs også: ” Barnepigen 1: Grevens bror”, "Barnepigen 2: Flammende hjerter", "Barnepigen 3: Stormens skader" og "Barnepigen 4: Kusinens plan"

Barbara Nordström er et pseudonym for en dansk forfatter og journalist, som i hele sit arbejdsliv har skrevet om det, der knytter mennesker sammen: Kærlighed, erotik, sorg og længsel. Barbara Nordströms fokus er erotik, altid med en lykkelig slutning. Hendes motto er ”alle længes efter en happy end.” Barbara Nordström finder inspiration alle steder, hvor mennesker mødes, men især i sit elskede København og i Sydfrankrig, hvor hun tilbringer vintrene.