(15)

Bli ett socialt geni : konsten att skapa förtroende

audiobook


Du vet det dĂ€r sociala geniet som med stabil gĂ„ng och lagom hĂ„rt handslag sveper genom rummet och fĂ„r alla kĂ€nna sig bĂ„de sedda och hörda? Som minglar utan vare sig handsvett och Ă„ngest? Som utan problem sĂ€ger till nĂ€r nĂ„gonting kĂ€nns fel och som alltid har svar pĂ„ tal. Önskar du att det var du?

Bli ett socialt geni beskriver tydligt och underhÄllande den Àldsta och mest beprövade kommunikationsteorin som ligger till grund för dagens moderna samhÀlle - retorik - konsten att övertyga. Retorik Àr en teori och en praktik som kan anvÀndas bÄde professionellt och privat enligt författaren - vare sig det handlar om dig som individ, organisation eller produkt. Du kan bygga förtroende, bemöta hÀrskartekniker, skapa nya kontakter, skriva och hÄlla fantastiska tal, anvÀnda som kriskommunikation och kanske till och med förstÄ din omvÀrld lite bÀttre.

Boken Àr uppdelad i fyra delar - grunder, socialisation, presentation och att leva retoriskt - och ger dig kunskap och handfasta tips för att ta dig genom vardagens kommunikativa minfÀlt likt ett socialt geni.

Isabella Alveborg Àr retoriker, skÄdespelare och förelÀsare med expertis inom hur förtroende skapas och bibehÄlls. Innehar en dubbel examen inom retorik, samt media- och kommunikationsvetenskap. Hon förelÀser och coachar företag och individer i retorik, hÀrskartekniker och storytelling utifrÄn förtroendekommunikation, och har arbetat som skÄdespelare inom och utanför Sveriges grÀnser sedan 2006.


Narrator: Isabella Alveborg

Duration: