(0)

Blindt had

audiobook & e-book


Frankrig er et splittet land, et land i krise. Mange ürs uroligheder med optøjer, strejker og voldeligheder har sat sit prÌg pü et samfund, der ikke kan finde sig selv. Et samfund, hvis rodfÌstede sociale krise er en trussel mod selve nationen.

Christophe Crayssac er en magtfuld boss i et af landets største fagforbund. Med en diabolsk udtÌnkt plan, der skal hente nÌring i klassekampens permanente revolution, vil han styrte landets elitÌre, korrupte regime. For magten skal tilbage til folket og arbejderklassen, hvor den hører hjemme.

Fagforeningsbossen skyer ingen midler for at nü sine mül. Det gÌlder ogsü de mül, der udelukkende har personlig vinding for øje.

Men Crayssac er ved at blive indhentet af sin fortid. Skeletterne begynder at vÌlte ud af skabet, og en straffesag truer nu med at kuldsejle hans visioner, hans vidtløftige planer og hans fremtid.

En straffesag, hvis arkitekter er danske Dan Borre og dennes 20-ĂĽrige barnebarn, Enzo, begge bosiddende i Frankrig.

En styrkeprøve mellem de to Ìrkefjender, franske Christophe Crayssac og danske Dan Borre, skal Ên gang for alle finde sin vinder.

Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skønlitterÌr forfatter med spÌndingsromanen "Diamanthandleren". Siden debuten har han udgivet en hel rÌkke spÌndingsromaner.


Narrator: Niels Borup
Duration: