(1)

Bokens hemlighet

E-book


Första delen av Bokens Hemlighet. Följ tolvÄriga Ellie och trettonÄrige Florian som bÄda har dragits in i en berÀttelse de inte har nÄgon aning om hur de ska ta sig ur. Florian har varit fast i den underliga vÀrlden i sju Ärs tid och plötsligt dyker nu Àven Ellie oförklarligt upp pÄ samma plats.

VÀrlden de hamnat i styrs med jÀrnhand av en hÀnsynslös drottning, som inte skyr nÄgra som helst medel för att lÀgga vantarna pÄ en magisk bok, som för lÀnge sedan, och av goda skÀl, tagits ifrÄn henne. Vad Ellie och Florian inte vet Àr att det Àr just den boken som fört dem hit till den hÀr vÀrlden, och utan den kan de glömma att nÄgonsin fÄ se sina hem och familjer igen.

Samtidigt som barnen kÀmpar i en vÀrld full av magi, talande djur, förunderliga vÀsen och oberÀkneliga trÀskmarker, sÄ pÄgÄr ett ihÀrdigt sökande efter dem hemma i Stockholm. Det mÀrkliga Àr dock, att trots att det nu har gÄtt sju Är mellan barnens försvinnanden, sÄ var de bÄda tillsammans med Nancy nÀr det hÀnde. Nancy, som bÄde Àr Ellies granne och Florians mormor.