(0)

Bolsjoj

E-book


Tvillingerne Sara og Samuel er det nye store talentpar fra den kongelige danske balletskole. De er som blot 16-ĂĽrige blevet inviteret til Bolshoi balletten i Moskva for at deltage i en forestilling, der kan blive afsĂŚttet til en enestĂĽende international karriere.

Sammen har de altid vÌret stÌrke. Fokuserede, ambitiøse og fuldkommen opslugt af dansen, skønheden og hinanden. Udfordringen fra krop og psyke i forandring begynder at vise sig som smü sprÌkker i deres isolation, og det er op til Saras vilje at støtte den mere skrøbelige Samuel og holde fast i drømmen og mület.

Men allerede inden ankomsten til Moskva indvarsles farlig uforudsigelighed og fristelse. Da de er pü vej ind pü balletten, føres en ung mand vÌk i hündjern. Det er Maksim pü 18 ür, søn af balletmesteren Grigory. Trods skønhed, charme og talent ødelagde Maksim sin egen dansekarriere med dürligt selskab, og Grigory er kontant i sin afregning, hver gang sønnen kommer i uføre.

Johanne Algrens 3. roman er en thriller om at blive voksen i spĂŚndingsfeltet mellem en superkontrolleret balletverden og et moskovitisk kaos.