(0)

Daniela Herz

E-book


Efter att ha kommit pÄ kant med sin familj i Sverige har Daniela Herz beslutat sig för att flytta till Paris. Trots att hon saknar kunskap om vad livet i den franska metropolen kommer att föra med sig, Àr hon fast besluten att starta ett nytt kapitel bland dess skimrande boulevarder. Det Àr genom en tillfÀllighet som hon stöter pÄ pianostÀmmaren Jakobreus, och genom honom introduceras hon för den begÄvade kemistudenten Vilhelm Arbin.

Snart fattar Daniela tycke för Vilhelm, men nÀr hon upptÀcker att han Àven Àr i andra kvinnors blickfÄng börjar hon ifrÄgasÀtta sig sjÀlv. Vad kan egentligen en ensam och faderlös sjÀl som hon erbjuda en man av Vilhelms kaliber?

”Daniela Herz” Ă€r den fristĂ„ende uppföljaren till ”Landshövdingens dotter”, och Ă€r en gripande roman som utforskar teman som klass, identitet och komplicerade relationer.

Marika Stiernstedt (1875–1954) var en svensk författare och fredsaktivist. Under sin produktiva karriĂ€r skrev Stiernstedt över 35 romaner, dĂ€ribland "Alma Wittfogels rykte", "Fröken Liwin" och "Banketten". Hon blev Ă€ven den första kvinnan att inneha ordförandeposten i Sveriges Författarförening.