(0)

De 500

audiobook


De 500 er en spĂŠndingsroman i hĂžjt tempo, der tager lytteren med gennem magtens korridorer til Washingtons kokainmiljĂžer og den korrupte underverden i amerikansk politik.

Mike Ford er pÄ vej ind i en kriminel lÞbebane lige som sin far, da han i stedet vÊlger at arbejde sig igennem jurastudiet pÄ Harvard. Nu har han fÄet drÞmmejobbet hos the Davies Group, en magtfuld politisk rÄdgivervirksomhed, der ledes af den karismatiske Henry Davies. Han mÊnger sig med de mest magtfulde personer i Washington D.C. og har flere penge og privilegier end han nogensinde havde forestillet sig; for Mike er alt endelig faldet pÄ plads.

Men snart gÄr det op for ham, at alt har en pris. Henry Davies har brug for en protegé til at klare en afgÞrende opgave, der skal lykkes for enhver pris. Det gÄr op for Mike, at bare fordi man arbejder pÄ lovgivernes side betyder det ikke, at det er lovligt. Og der er ikke plads til etik og moral nÄr du arbejder for djÊvlen.

Anmeldelser af De 500

”...En rigtig pageturner med hþjspéndt action, der aldrig stopper. Regn med at dette bliver en af sésonens mest omtalte debut thrillers. ”- Booklist

”Quirks fĂŠngslende debutroman transporterer miljĂžet fra Grishams Firmaets mand til verdenen blandt politiske lobbyister ... en strĂžmlinet, fĂŠngslende mand-pĂ„-flugt spĂŠndingsroman.” - Publishers Weekly

Copyright © 2012 by Rough Draft Inc.

Oversat af Henriette Rostrup fra The Five Hundred

spĂŠndende bĂžger, advokater, korruption, lobbyisme, politik, USA


Narrator: Michael Brostrup
Duration: