(17)

De blonde ofre

audiobook


I Är 2000 i Tokyo i Japan arbejder den unge britiske kvinde Lucie Blackman som vÊrtinde i det japanske natteliv, hvor hun opvarter japanske rigmÊnd, og sÞrger for at de bruger godt med penge pÄ natklubberne. Det er en lukrativ tjans for Lucie, og som en del af arbejdet tager hun pÄ betalte dates med nogle af disse rigmÊnd. Men en dag kommer hun ikke hjem. Hun forsvinder sporlÞst.

Dette afsnit af 'Forbrydelse og straf' handler om seriemordere, der udvÊlger og drÊber unge blonde kvinder som ofre, nÄr vÊrterne Janne Aagaard og Lone Theils hver har en sag med, hvor unge kvinder er blevet drÊbt af en seriemorder.

VĂŠrter: Lone Theils og Janne Aagaard

Manus og tilrettelĂŠggelse: Janne Aagaard

Klip: Andreas Lindinger Saxild

RedaktĂžr: Andreas Lindinger Saxild

Forbrydelse og Straf

Har du altid undret dig over, hvordan efterforskningen af seriemordere foregÄr? Hvorfor nogle slÄr ihjel sammen med andre? Og hvordan drabsmÊnd udvÊlger deres ofre? SÄ har vi podcasten til dig. De to erfarne forfattere og krimi-journalister Janne Aagaard og Lone Theils gÄr i kÞdet pÄ kendte drabssager og dissekerer dem for lytteren. Her fÄr du endelig det

program, du har ventet pÄ: alt om true crime med en stor faglighed og indlevelse.

Lone Theils (f. 1971) er journalist og har blandt andet arbejdet som korrespondent for Politiken. Hun har tidligere vÊret bosat i London i mange Är, men bor nu i Danmark, hvor hun arbejder som fuldtidsforfatter og freelancejournalist. Blandt andet er hun kommentator pÄ TV2.

Janne Aagaard (f. 1972) er journalist og forfatter. Hun har blandt andet skrevet over 100 afsnit af Danmarks mest lyttede true crime-podcast Mord i Nord, og 3 sÊsoner af serien Mord Down Under. Janne har taget sin master i journalistik og kriminologi pÄ University of Queensland, og i dag bor og arbejder hun i Lissabon.