(3)

Den forsvundne hval

audiobook & e-book


“Han rullede ruden op. SĂ„ ignorerede han sin mormors forsĂžg pĂ„ at fĂžre en samtale, lukkede Ăžjnene og prĂžvede pĂ„ at lade, som om han stadig befandt sig i et univers, hvor hans mor ikke havde sendt ham om pĂ„ den anden side af jorden for at bo sammen med en person, han knap nok kendte.”

Rio bliver sendt til Californien for at bo hos sin mormor, som han knap nok kender. Han gÄr ture ved det mÊgtige hav og savner sin mor. Det eneste, der fÄr ham til at smile, er hvalsafari med hans nye veninde Marina og ikke mindst mÞdet med grÄhvalen HvidnÊb. Rio danner et stÊrkt bÄnd til den store hval og fÞler for fÞrste gang i lang tid hÄb. Men da HvidnÊb forsvinder, mÄ Rio begive sig ud pÄ en farefuld fÊrd for at finde hende 


Den forsvundne hval er en hyldest til kÊrligheden mellem en mor, et barn og et dyr, et oprÄb til verden og et uimodstÄeligt eventyr til havs. Bogen er skrevet af den prisvindende forfatter Hannah Gold, der bl.a. har skrevet Den sidste bjÞrn. Bogen er illustreret af Levi Pinfold.


Narrator: Charlotte Schultz
Duration: