(0)

Den guddommelige vision

E-book


Denne bog er en sammensmeltning af politik, filosofi, psykologi, videnskabelige erkendelser og spiritualitet. Den tÊnker i helheder og Äbner for nye vinkler til vores politiske forstÄelse. Det er ogsÄ en politisk vision, hvor kÊrlighedens helbredende kraft, tilgivelse og medfÞlelse er de bÊrende principper. Men endnu vigtigere, den er en rejse for din sjÊl, og hvis du rejser med et Äbent hjerte kan du mÞde og finde det hÞjeste lys. Rigtig god fornÞjelse.

Uddrag af bogen

Vi er ofte oplÞftede og glade, nÄr vi i det daglige liv mÊrker kÊrligheden berÞre vores hjerter og oplyse vores sind. Det meste af tiden er vi rigtig gode til at leve i kÊrlighedens lyse side. Men kÊrlighedens natur er ogsÄ, at den kaster et lys pÄ hele vores eget vÊsen. NÄr dette sker, kommer der mÄske skygger og drager frem, som vi ikke anede eksistensen af.

Dette lys er kÊrlighedens forvandlende kraft; kÊrligheden Þnsker at forvandle vores indre skygger og drager til modige prinser og prinsesser. Vi mÄ invitere denne side af kÊrligheden indenfor i vore liv. Vi mÄ forstÄ, at kÊrligheden kan bringe os til livets hÞjdepunkter, men at dens vÊsen ogsÄ er at rense vores sjÊle og gÞre os til livets tjenere.

Om forfatteren

Thomas Bentzon-Ehlers er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. I en Ă„rrĂŠkke har han beskĂŠftiget sig med politik, filosofi, pĂŠdagogik og meditation. Thomas elsker at vandre langs havet og lytte til sfĂŠrernes musik, svĂžmme i det iskolde vinterhav med et smukt svanepar og at samtale om livets dybere mening.