(2)

Den nakna ledningsgruppen

E-book


Den nakna ledningsgruppen ifrÄgasÀtter den etablerade synen. Ledningsgruppen Àr egentligen naken och skulle mÄ bra av mer verklighetsbaserade utgÄngspunkter för synen pÄ sin roll, sitt arbete och sina förutsÀttningar. Den nakna ledningsgruppen vill ge nya realistiska perspektiv och verktyg för att möta dagens och framtidens utmaningar. Det Àr dÀrför vi skrivit boken.

Det Ă€r ett mĂ„ste att lĂ€sa den – för den ledningsgrupp som vĂ„gar vara naken, som tagit mod till sig och vĂ„gar att utveckla sig. Jag rekommenderar den Ă€ven till den nya oerfarna styrelseledamoten. LĂ€ttlĂ€st och fylld med massor med tips.

Lorri Mortensen Mates

Ordförande Ledarna Privat tjÀnstesektor

Ert viktiga bidrag till rÄdande kultur av managementlitteratur tycker jag Àr att ni synliggör centrala omrÄden som mycket sÀllan lyfts fram.

Kajsa Hessel

VD Projektgaranti

Ni Ă€r pĂ„ kornet, och finner metaforer som bĂ€r och lyfter. Era perspektiv gör det svĂ„ra pratbart – och dĂ„ gĂ„r allt lĂ€ttare.

Kerstin Ljungström Zetterberg

VD Kluab

Magnus Dalsvall, HR-Akuten, har arbetat i över trettio Är som personalchef och direktör pÄ SAS, BP Sweden, Telia Data, FMW, Solna stad och Folkesson Revision, och har suttit i ett flertal styrelse- och ledningsgrupper.

Kjell Lindström, Noden, har under mÄnga Är arbetat med ledningsgruppsutveckling i olika organisationer och företag.

Tillsammans har de skrivit böckerna Bortom tankefĂ€llan (2013), Beyond the Mindtra (2013), Nya Bortom TankefĂ€llan (2015), Äkta organisation (2015), Rör om i HR-gryta(2016), och otaliga artiklar.