(154)

Den pige jeg var

audiobook & e-book


I morgen vil hun vende tilbage til at vĂŠre pigen i en hjemmelavet film, der er optaget og delt pĂ„ nettet mod hendes vilje og med en arrogant, selvcentreret ekskĂŠreste. I aften vil hun nyde, at der faktisk findes sĂžde fyre. Og mĂ„ske vil hun nyde, at hun er smĂ„forelsket – smĂ„forelsket i en fyr, som hun under ingen omstĂŠndigheder vil komme sammen med i virkeligheden – men alligevel smĂ„forelsket.

18-Ă„rige Paige Owens har altid vĂŠret egoistisk og hjertelĂžs og kun datet fyre, der kunne forbedre hendes position. Men hun sĂŠtter alt pĂ„ spil for at hjĂŠlpe sin sĂžster. Og da hun mĂžder den fire Ă„r ĂŠldre Houston Orr, der er hendes diametrale modsĂŠtning og altid sĂŠtter hensynet til andre fĂžr sig selv, mĂ„ Paige til at vĂŠlge, hvem hun vil vĂŠre – og om hun tĂžr lukke kĂŠrligheden ind i sit hjerte med alt, hvad det fĂžrer med sig.

Den pige jeg var er tredje og sidste del af McConnell-trilogien. Hver bog fokuserer pÄ nye karakterer og kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.

Ginger Scott er forfatter til adskillige ungdoms- og voksenbĂžger. Ud over en forkĂŠrlighed for romantik er Ginger ogsĂ„ vild med sport, og hun blander ofte de to ting sammen i sine bĂžger. Ginger har skrevet for og vĂŠret redaktĂžr pĂ„ aviser, magasiner og blogs i mere end 15 Ă„r. Hun har skrevet om sportsfolk, politikere, skuespillere, forskere, cowboys, kriminelle og byer – og hĂ©r fortĂŠller hun en af de historier, der ikke er plads til i nyhedsstrĂžmmen, selvom den er vigtig.


Narrator: Maj Johansen
Duration: