(14)

Den Rustne Verden - Flugten fra Danmark: Den Rustne Verden 1

audiobook & e-book


Fire sĂžskende fĂ„r brug for al deres gĂ„pĂ„mod og gode idĂ©er, nĂ„r den planlagte sommerferie hos bedstefar gĂ„r ad en usĂŠdvanlig rute – gennem en verden af storskrald og kasserede robotter.

I en ikke sÄ fjern fremtid er Danmark omdannet til en gigantisk losseplads, og befolkningen er blevet tvangsflyttet til andre lande. SÞskendeflokken Ramona, Bowie, Peter og LÊrke bor med deres forÊldre i kuplen NyKÞbenhavn pÄ GrÞnland. De glÊder sig til at besÞge deres bedstefar i Sverige, nÄr sommerferien starter lige om lidt.

Men intet gĂ„r som planlagt, og efter et flystyrt befinder bĂžrnene sig pludselig alene i Danmark – hvor storskrald og gamle robotter dumpes og efterlades til skrot. Det viser sig, at ikke alle robotter er inaktive, og bĂžrnene mĂ„ lĂŠre at kende ven fra fjende pĂ„ deres flugt fra Danmark.

Den Rustne Verden er sjov og spÊndingsmÊttet hÞjtlÊsning for bÄde bÞrn og voksne med satirisk bid og noget pÄ hjerte. Der er planlagt tre bind i serien, men Flugten fra Danmark kan lÊses selvstÊndigt. HÞjtlÊsning fra ca. 9 Är og selvlÊsning fra ca. 11.


Narrator: Dan Schlosser
Duration: