(0)

Den skyldige

E-book


Siden Daniel Hunter blev fÌrdiguddannet som advokat, har han brugt tiden pü upüvirket at tabe den ene sag efter den anden som beskikket forsvarsadvokat. Det Ìndres den dag, Daniel møder elleveürige Sebastian. Sebastian er under mistanke for at have slüet en lille dreng ihjel pü en legeplads, banket ham til døde med en mursten. Daniel skal vÌre drengens forsvarer.

Jo lÌngere Daniel dykker ned i Sebastians barndom og hans umiddelbart privilegerede opvÌkst i et pÌnt middelklassekvarter, des mere trÌnger erindringerne om Daniels egen forsømte barndom sig pü. Et barneliv pü kanten af samfundet, som han indtil nu har haft held med at glemme, med en mor, der ikke magtede ham, rÌkken af plejefamilier, der gav op og Minnie. En brovtende, korpulent kvinde, hvis kÌrlighed reddede Daniels liv og som blev som en mor for ham indtil, der hÌndte noget, som ødelagde deres tÌtte relation.

Den skyldige er en nervepirrende og tankevÌkkende roman om den svÌre relation mellem børn og voksne og specielt mødre og deres sønner. En psykologisk og dirrende fortÌlling om straf og kÌrlighed og hvor bundet alle er af deres fortid.