(2)

Den store tid - Stormen

audiobook & e-book


Efter at vÊre blevet sablet ned i de kÞbenhavnske litteraturkritikere flytter forfatterspiren Lars Mikkelsen til Paris for at samle krÊfter. SkÞnt kulturradikalismens fortalere har givet ham mange hug og ar pÄ sjÊlen, sÄ har de ogsÄ givet ham stof til en ny bog. Lars finder hurtigt ud af, at Paris har andet at byde pÄ end bare et sikkert sted at skjule sig fra de danske kritikere. Han indleder et forhold til den gifte kvinde Rebekka Meyer, alt imens hans nye roman om den danske litteraturscene tager form.

"Stormen" er andet bind i Michael Larsens vÊrk "Den store tid", der stiller skarpt pÄ kulturradikalismen i slutningen af 1800-tallet, men forfatterens portrÊt af tidens stÞrste litteraturkritiker, Georg Brandes, sÄvel som hans bror Edvard Brandes er lidet flatterende for de ellers sÄ hyldede herrer.

Michael Larsen (f. 1961) debuterede i 1992 med romanen "Med livet i hĂŠlene" og har siden skrevet spĂŠndingsromanerne "Uden sikker viden" og "Slangen i Sydney" samt de historiske romaner "Aftenlandet" og "Stormen". Hans bĂžger er solgt til udgivelse over hele verden.

"Michael Larsens roman er stor prosafiktion og kan mÄle sig med det bedste i nutidens internationale litteratur."

- Jyllands Posten


Narrator: Dan Schlosser
Duration: