(0)

Digital magi - med cyber witch, Cvetelina Hansen

audiobook


Jeg har besĂžg af Cvetelina Hansen som er Cyber witch, hvilket betyder, at hun tager kontrol over teknologien og bruger den til sin fordel i stedet for at vĂŠre skrĂŠmt af den. Cvetelina fortĂŠller, hvordan spiritualitet for hende hĂŠnger ulĂžseligt sammen med teknologi og internet, og hvordan hun ser det som en portal til magi. Hun er pĂ„ ingen mĂ„de bekymret for den fremtidige generation, for hun tror ikke pĂ„, at teknologi og digitalisering fĂ„r os til at glemme, hvordan det er at vĂŠre mennesker. Til gengĂŠld synes hun, vi skal stoppe med at romantisere fortiden og de “gode gamle dage”.

Det har ikke altid vÊret nemt for Cvetlina at stÄ ved sin spiritualitet, fordi hun har fÞlt sig splittet mellem to kulturer og har set en lidt mÞrkere side af dét at praktisere magi og spiritualitet. Derudover giver Cvetelina ogsÄ nogle gode, konkrete bud pÄ, hvordan man kan tage kontrol over teknologien i stedet for at lade den kontrollere én selv. Hun taler om at holde orden pÄ sine digitale enheder og vÊre opmÊrksom pÄ, hvad det er, man bruger sin tid pÄ, og hvilke digitale fodspor man sÊtter.

Du kan se mere til Cvetelina pÄ Instagram under brugernavnet @cvetelinahansen

SĂŠson 3, 2022.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)