(0)

Elmer Baltazar 2 - Truslen fra Kragoria

audiobook


Der er gÄet et halvt Är siden den sidste nat i Arkadia. Emmy og Elmer har aldrig fÄet talt om deres eventyr. Det synes Elmer i hvert fald ikke. I mellemtiden er han begyndt at skate, han har fÄet en ny mobil, som han ikke fatter, og udenfor falder sneen.

Deres eventyr har ĂŠndret Arkadias baggrundshistorie. Det opdager Emmy, da hun starter computerspillet Eye Master op. Men der er noget, som ikke stemmer. Kan Rania, dronningen med de grĂžnne Ăžjne, stadig vĂŠre i live?

Pludselig modtager de to en besked fra Morgion. Kip Lynild er i problemer, og mÞrke krÊfter truer riget. De to klassekammerater mÄ igen af sted til Arkadia. Ikke som Emmy og Elmer, men som Lorac den Ukendte og Anzar NattehÞg.

Serien om Elmer Baltazar handler om klassekammeraterne Elmer og Emmy, der rejser ind i computerspilsverdenen Arkadia, hvor de mÞder bÄde venner og fjender.

Tobias Bukkehave (f. 1980) er kandidat fra Film- og Medievidenskab Ärgang 2008 med speciale i amerikanske tv-serier. Efter sin eksamen underviste han i en periode pÄ KÞbenhavns Universitet i dramaturgi og tv-fiktion, fÞr han begyndte at arbejde i tv-branchen som tilrettelÊgger og tekst- og manuskriptforfatter.