(5)

En enkel bok YOGA (Epub2)

E-book


EBOK, Epub2-format

ISBN 9789188987327

Praktiska yogaövningar för alla

Yoga Àr nÄgot som allt fler Àgnar sig Ät. Den har blivit den moderna mÀnniskans religion vilket inte Àr konstigt dÄ yogan ursprungligen var en religiös handling. MÄnga av oss Àr stressade idag och kÀnner kanske inte att de har tid att meditera, dÀrför vill vi ge lÀsaren av denna bok enkla tips och rÄd till hur de kan stressa av i vardagen.

Boken illustrerar yogans grunder pÄ ett lÀttillgÀngligt vis med övningar, illustrationer av de grundlÀggande stÀllningarna, citat och allmÀnna tips. Boken behöver inte lÀsas kronologiskt utan gÄr att slÄ upp var som helst för en stund av avkoppling och reflektion. Allting Àr paketerat i en snygg pÀrm och med vackra avslappnade mönster.

Tillhör samma serie som En enkel bok Mindfulness.

Recensioner:

"En enkel guide och bra nybörjarbok till yoga."

Expressen Söndag, nr 49, 5 december 2016

"Tips! En enkel bok yoga Àr en söt liten bok som hjÀlper dig att komma igÄng med yoga med hjÀlp av enkla illustrationer och övningar"

SOLO, nr 7, juli 2016

"MÄnga av oss Àr stressade idag och kÀnner att vi inte har tid att Àgna Ät oss yoga och att meditera, men hÀr finns enkla tips och rÄd hur vi kan stressa av

i vardagen. Boken illustrerar yogans grunder pÄ ett lÀttillgÀngligt vis."

Bokspegeln, nr 7, 2016

"Boken ger en saklig och enkel ingÄng för dig som Àr nybörjare. Den Àr vÀldesignad och illustrerar yogans grunder pÄ ett lÀttillgÀngligt vis med övningar, bilder av de grundlÀggande positionerna, citat och allmÀnna tips. Den behöver inte lÀsas kronologiskt utan man kan slÄ upp den var som helst för en stund av avkoppling och reflektion, eller helt enkelt anvÀnda den som uppslagsbok för att hitta just den positionen du Àr ute efter."

Yogaworld.se, 25 april 2016

"Att andas bort Ängest funkar, sÄ lÀnge en vet hur en gör. Dessutom Àr den sÄ himla fin!? Och har massa vettiga citat i sig."

Alva Frostander, alvafrostander.se, 27 april 2016

"En enkel bok om Yoga kom pÄ posten. Perfekt ge-bort-bok med texter och lÀtta bilder, varför krÄngla till det?"

Susanne Nordström, pernillawahlgren.se/inredning-och-design/, 24 april 2016

"Det Àr en otroligt pedagogisk och enkel bok, som genom bilder och text beskriver och visar övningar. NÄgot jag verkligen rekommenderar att anvÀnda, om du inte vill böja pÄ gÄ yogaklasser."

Emelina SeppÀnen, emelina.vimedbarn.se, 12 maj 2016

"Det som gör denna bok speciell tycker jag Àr just att man har lagt in dessa sidor med ordsprÄken bland alla övningar, det gör att man hamnar i rÀtt balans och fÄr rÀtt kÀnsla inför ett yogapass."

Cassandra Marouki, www.devote.se/Issues/, 28 april 2016

"Fantastiskt fin och bra bok va. Inte dyr heller."

Olivia Hageus, nouw.com/oliviahageus, 28 april 2016

"En vÀlskriven och intressant bok som vÀnder sig till nybörjare och till dom mer erfarna."

Sara Pohjanen, sarapsvardag.vimedbarn.se, 13 maj 2016

"Enkel, inspirerande och hÀrlig."

Diana DeMarkey, blogg.alltforforaldrar.se/lamadre, 3 maj 2016