(0)

Et okkult kortspil (tarot, mystik og underbevidsthed) - med Maria

audiobook


Jeg har besÞg af Maria, som er professionel tarotlÊser. Maria fortÊller, hvordan hun blev introduceret for kortene for 20 Är siden, og hvorfor hun er draget af dem og har valgt at arbejde professionelt med dem i dag. Vi taler om mystik og okkultisme, det mÞrke og skyggefulde i tilvÊrelsen og om tilfÊldigheder, der mÄske alligevel ikke er sÄ tilfÊldige.

Maria deler, at der er ét omrÄde i hendes liv, som hun aldrig har spurgt kortene om rÄd til. Nemlig hendes parforhold. Ret spÊndende, hvorfor hun har valgt at holde tarotkortene ude af det...

Du kan se mere til Maria pÄ hjemmesiden: lobstermoontarot.com og pÄ instagram @youluckydevil_tarot

SĂŠson 3, 2022.

Det spirituelle hjĂžrne

Det spirituelle hjÞrne er podcasten for dig, som er nysgerrig pÄ alt det, der ikke nÞdvendigvis kan mÄles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt omrÄde og bliver klogere pÄ, hvad det drejer sig om.

Annasophia Petri (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelĂŠgger fra Danmarks Medie- og JournalisthĂžjskole, DMJX. Derudover er hun uddannet yogalĂŠrer og astrolog. Annasophia stĂ„r bag de to podcasts ”Det spirituelle hjĂžrne” og ”Det astrologiske hjĂžrne” samt bogen “Alt det, vi ikke ser” (Lindhardt og Ringhof, 2023)