(0)

Falkehjerte

E-book


Katja er lidt af en enspÊnder, og hun holder sig helst for sig selv, nÄr de andre bÞrn leger med hinanden. I stedet bruger Katja rigtig megen tid pÄ at dyrke sin store interesse - fugle.

Katja har ogsÄ en hemmelighed. I en skov gemmer hun nemlig en meget sjÊlden fugleunge. Men en dag, da Katja studerer vandrefalkeungen, bryder et voldsomt uvejr lÞs, og ungen falder ud af reden. Katja mÄ beskytte den, men det hun tror er et sikkert ly for stormen, viser sig at vÊre en parkeret lastbil pÄ vej mod Italien.

Pludselig stÄr Katja midt i et fremmed land langt vÊk fra sit hjem, og det hele bliver kun endnu vÊrre, da den onde Don Fanucci dukker op og vil have fingrene i Katjas fugleunge.

Den danske forfatter Lars-Henrik Olsen (f. 1946) er oprindeligt uddannet cand.scient. i zoologi fra KĂžbenhavns Universitet, men har sidelĂžbende arbejdet som forfatter. Han fik sin litterĂŠre debut i 1976 – det samme Ă„r som han blev fĂŠrdig med sin uddannelse – med bogen "Ulvene". Lars-Henrik Olsen har udover forfattergerningen blandt andet arbejdet pĂ„ Zoologisk Museum, vĂŠret redaktĂžr og arbejdet som freelancer med naturfilm for DR. I 1999 valgt Olsen at droppe andre stillinger for at hellige sig jobbet som forfatter samt sin foredragsvirksomhed.