(235)

Fanget af frygt

audiobook & e-book


I 17 Ă„r levede Joan i konstant frygt for sin mand, Bent. Hendes tilvĂŠrelse var fyldt med trusler, ondskab og ydmygelser. Bent styrede og kontrollerede hvert minut af hendes liv.

Jalousi, vold og alkohol blev en naturlig del af hverdagen for Joan, og langsomt forsvandt vennekredsen. Joan fÞlte sig alene, men hun kÊmpede utrÊtteligt videre i sin tro pÄ, at hvis hun bare elskede Bent nok, sÄ kunne hun Êndre ham. Det blev hun ved med at tro i mange Är, selvom Bents psykiske terror blev vÊrre og vÊrre.

Joan vidste, at hvis hun brÞd ud af Êgteskabet, sÄ var hun nÞdsaget til at leve under jorden med sin datter pÄ evig flugt fra sin mand. SÄ hellere blive og forsÞge at fÄ et umuligt Êgteskab til at fungere.

Men den dag, Bent truede med at drĂŠbe deres datter, fik Joan nok...

"Hvorfor har du ikke bare forladt ham, bliver hun ofte spurgt, og det synes jeg egentlig hun giver et godt svar pÄ her i bogen." LektÞrudtaltelse af Anne Grete Jacobsen

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktÞr, forfatter og underviser, der har vÊret med til at udgive flere dokumentarbÞger, hvor hun har arbejdet i tÊt samarbejde med en person, der har en spÊndende personlig historie at fortÊlle. Dokumentarbogen "Fanget i frygt" er skrevet pÄ baggrund af interviews med Joan SÞrensen, der i mange Är levede i et voldeligt Êgteskab.


Narrator: Helle Sihm
Duration: