(1)

Fars pige

audiobook & e-book


I Cape Town stür en seksürig pige og venter pü, at hendes mor skal hente hende. En bil dukker ubemÌrket op, og vÌk er pigen. Mistanken falder pü hendes far, kaptajn Riedwaan Faizal, som er chef for Cape Towns bandeenhed. Han er desperat efter at komme i gang med eftersøgningen, men politiet mistÌnker ham for at vÌre kidnapperen.

Suspenderet fra politistyrken ser Faizal magtesløst til, idet eftersøgningen af hans datter indstilles. Han beder den undersøgende journalist Clare Hart om hjÌlp. Hendes brutale tv-dokumentar om Cape Towns forsvundne piger har gjort hende til en lokal berømthed. Clare har set, hvordan unge gangstere i Cape Towns ghettoer beviser deres vÌrd ved at plage børn. Clare ved at det bliver farligt og ulovligt at indlede en eftersøgning uden om politiet. Hun ved, at chancerne for, at barnet overlever, forvÌrres for hvert minut, der gür.

Men hun ved ogsü, at hun vil gøre hvad som helst for at hjÌlpe denne sønderknuste far, ogsü selvom hun mü risikere sit eget liv.

ANMELDERNE SKREV

"Denne sydafrikanske krimi var sü spÌndende, at jeg fløj igennem den, som man jo siger. I dette tilfÌlde var det rigtigt nok. Jeg lÌste den pü en dag, büde fordi den var spÌndende, og fordi der ligesom ikke prÌsenterede sig en pause i bogen."

- 5 hjerter, Politiken

"rystende realistisk (...) en i krimisammenhÌnge sjÌldent godt skrevet og godt opbygget fortÌlling (...) meget mere end en gennemsnitlig krimi med et godt plot, skrÌmmende forbrydere og sympatiske hovedpersoner. Den er ogsü - eller snarere - en rammende og rørende samtidsroman, svøbt i et let lag krimifernis og bundet sammen med et kraftfuldt sprog."

- Berlingske


Narrator: Louise Davidsen
Duration: