(135)

Forsvar

audiobook & e-book


Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen. Gennem de seneste to Ärtier har han vundet den ene opsigtsvÊkkende retssag efter den anden, og de spektakulÊre sager har gjort ham kendt bÄde i og uden for retskredse og i medierne.

For at fĂ„ sĂ„ gode resultater skal man vĂŠre snu som en detektiv, klog som en professor og frĂŠk som en gadedreng. Det billede har Michael Juul Eriksen til fulde levet op til, nĂ„r han har forsvaret JĂžrn 'JĂžnke' Nielsen, Brian Sandberg, ’tys-tys-kilden’ i Se & HĂžr-sagen, en af de terrortiltalte efter angrebet pĂ„ KrudttĂžnden og KĂžbenhavns Synagoge samt datteren i en af landets mest tragiske mordgĂ„der, den sĂ„kaldte Suldrup-sag.

Derudover har han begrÊnset skaderne for kendisser som Nicklas Bendtner og Yahya Hassan, da de kom pÄ den forkerte side af loven.

I Forsvar – alle har ret til en dygtig advokat fortĂŠller Michael Juul Eriksen levende om sine allermest spĂŠndende sager. Han skildrer de juridiske problemstillinger, gĂ„r i dybden med sin egen efterforskning, fremmaner dramaet fra retssalene og redegĂžr for, hvorfor alle – ogsĂ„ de allermest kriminelle – har krav pĂ„ et ordentligt forsvar.

Om forfatterne:

Danni Travn (f. 1981). Selvsténdig portrét- og kulturjournalist uddannet fra Syddansk Universitet og Goldsmiths University of London. Har skrevet en stribe bþger om danske kulturpersonligheder – blandt andet anmelderroste bestsellere som Jesper Langbergs erindringsbog Ikke et sekund spildt, Bent Fabricius-Bjerre – en biografi samt Fra min faders skygge (2016) - en bog om Jesper Klein, skrevet i samarbejde med Sebastian Klein.

Michael Juul Eriksen (f. 1970) har fungeret som forsvarsadvokat i nogle af landets mest spektakulÊre retssager hen over de seneste 20 Är. I mange af disse sager er der sket frifindelse, bl.a. i den sÄkaldte Suldrup-sag (2007), sagen mod JÞrgen JÞnke Nielsen (2008), Camilla Broe-sagen (2009), Brian Sandberg-sagen (2012) og terrorsagen mod synagogen (2016). Han har endvidere forsvaret en rÊkke kendte danskere fra landsholdsfodboldspillere til realitystjerner.


Narrator: Peter BĂžttger
Duration: