(1)

Fra koncepterne

audiobook & e-book


Mette Fugl har i Ärtier vÊret kendt som en af Danmarks skarpeste journalister - elsket af seerne, frygtet af mange magtfulde politikere for sin evne til at skÊre ind bag flosklerne og fÄ sandheden frem.

I denne erindringsbog fortĂŠller hun med humor og bid om sit fantastiske liv: Om at blive mobbet som barn - og selv mobbe andre. Om et vildt bohemeliv i Paris i 1968, da hun befandt sig midt i ungdomsoprĂžrets arnested med brostenskast og eksperimenter med sex og stoffer.

Og om sin kÊrlighed til Bruxelles, hvorfra hun i over 20 Är dÊkkede smÄ og store begivenheder i hele Europa. Hun tager lÊseren med ind bag krigens kulisser i Irak og Afghanistan og skildrer gruen efter jordskÊlvet i Haiti.

Hun fortÊller om afskeden med Danmarks Radio og om frygten for sit fags fremtid. Mette Fugl skriver ogsÄ kÊrligt og nÊnsomt om at miste sine forÊldre. Og hun uddeler drÞje hug til feminist hadere, fundamentalister og andre rÞvhuller.

Om forfatteren:

Mette Fugl, fÞdt 1949, var medarbejder pÄ dagbladene Politiken og Information, fÞr hun i 1977 blev ansat pÄ TV-Avisens politiske

redaktion. I over 20 Ă„r var hun DR's udenrigskorrespondent i Bruxelles.

Nu har hun taget hul pÄ en ny karriere som skribent, forfatter og foredragsholder. Mette Fugl har modtaget talrige hÊdersbevisninger. Hun har tidligere skrevet bestselleren 'Er vi de eneste normale her' sammen med kollegaen Karen Thisted.


Narrator: Grete Tulinius

Duration: