(10)

Från utbränd till livsglöd

audiobook & e-book


Har du någonsin undrat hur det känns att gå från utbrändhet till livsglädje? Malin Samsons självbiografi, en dagbok om utmattning och återhämtning, ger dig svaret. Genom jämförelser med andra berättelser om psykisk ohälsa framstår hennes personliga resa som unik och inspirerande. För att hjälpa andra att hitta sin väg tillbaka till mental hälsa beskriver Malin sina egna copingstrategier.

Boken är en kraftfull skildring av emotionell läkning där hon konfronterar sina inre demoner och övervinner depressionen. Trots de mörka stunderna finns ett ljussken i mörkret som leder henne mot ett bättre välmående. Låt dig inspireras av hennes kamp för att sätta sig själv först och kapa banden till negativa influenser.

Att börja om från noll kan kännas skrämmande men också befriande; denna bok visar hur man hanterar livets dalgångar med hoppet intakt. Om du någon gång har känt förtvivlan eller värdelöshet kommer Malins hågkomster från utbrändheten att ge dig styrka att söka nya möjligheter.

Läsaren får följa en kvinnohistoria fylld av inre dialoger och personlig utveckling, vilket gör den särskilt relevant för alla som kämpar med stressrelaterade sjukdomar eller psykisk ohälsa. Medan boken erbjuder praktiska råd för stresshantering är den också en påminnelse om vikten av att återfå sitt liv genom självkännedom.

Förutsatt att du är redo för förändring, kommer denna bok att vara din guide genom både dalgångar och ljuspunkter på vägen mot ett nytt kapitel i livet.


Narrator: Stella Juhlin

Duration: