(0)

Fransk ordbog

E-book


Denne ordbog indeholder mere end 3000 franske ord og sÊtninger, som er grupperet efter emne for at gÞre det lettere for dig at vÊlge, hvad du vil lÊre fÞrst. Derudover indeholder anden halvdel af bogen to indeksafsnit, der kan bruges som basisordbÞger til at slÄ ord op pÄ et af de to sprog. De tre dele gÞr tilsammen bogen til en fremragende ressource for studerende pÄ alle niveauer.

Hvordan bruger man denne bog med franske ordforrÄd?

Er du ikke sikker pÄ, hvor du skal begynde? Vi foreslÄr, at du fÞrst gennemgÄr kapitlerne om verberne, adjektiverne og sÊtningerne i fÞrste del af bogen. Dette vil give dig et godt grundlag for yderligere studier og allerede nok fransk ordforrÄd til basal kommunikation. OrdbÞgerne i anden halvdel af bogen kan bruges, nÄr det er nÞdvendigt at slÄ ord op, du hÞrer pÄ gaden, franske ord, du Þnsker at kende oversÊttelsen til, eller blot for at lÊre nogle nye ord i alfabetisk rÊkkefÞlge.

En sidste bemĂŠrkning:

OrdforrÄdsbÞger har eksisteret i hundredvis af Är, og som med sÄ mange ting, der har eksisteret i lang tid, er de mÄske ikke sÊrligt moderigtige og lidt kedelige, men de fungerer normalt rigtig godt. Sammen med delene i basisordbogen i fransk er denne bog med fransk ordforrÄd en fantastisk ressource til at stÞtte dig gennem hele lÊringsprocessen, og den er sÊrligt praktisk pÄ de tidspunkter, hvor der ikke er internet til at slÄ ord og sÊtninger op med.