(0)

Frostgrader

audiobook & e-book


Efter et lĂŠngere ophold i udlandet vendte Layla tilbage til Danmark for at vĂŠre sammen med sin dĂžende mor i hendes sidste tid. Nu, et Ă„r efter morens dĂžd, bor hun stadig i den store Hellerupvilla med sin far, der ikke kan komme sig over tabet af sin hustru.

Da Layla en vintermorgen mÞder tidligt pÄ sit nye arbejde pÄ modebladet Waves, venter der hende en grum overraskelse. Der er ingen andre pÄ redaktionens tomme gange, og kontorerne bÊrer prÊg af, at der har vÊret en mindre privat fest. Papirstakke er vÊltet, og gulvet er klistret af indtÞrret champagne. Og bagerst i lokalet stÄr dÞren Äben ind til det ellers altid aflÄste skab, hvor redaktionen opbevarer de dyre kollektioner, udlÄnt af modehusene. I skabet finder Layla det lemlÊstede lig af en Êldre mand ifÞrt sort cocktailkjole, blottet kÞn og et ansigt, der er forvandlet til en ugenkendelig palet af blodrÞde og blÄgrÄ nuancer.

Der er kun ét andet menneske pÄ etagen, den mystiske, polske rengÞringsmand, Tomasz. Men er han involveret i mordet? Hvorfor forsvinder han, fÞr politiet kommer? Og hvorfor tÊnker Layla sÄ meget pÄ ham?

Liget viser sig at vĂŠre Laylas personlige mentor og hendes fars nĂŠre ven, Erling Svendsen, og nu begynder en sĂŠr historie om venskaber, fjendskaber og fortidens bizarre hemmeligheder langsomt at blive oprullet.


Narrator: Rebekka Owe

Duration: