(2)

Gentag: 27 strikkeopskrifter af Spektakelstrik

E-book


Strikkebog med fokus pÄ det, det hele handler om, nemlig enkle og hippe strikkeopskrifter, som er nemme at gÄ til.

Velkommen til superpopulÊre Spektakelstriks spektakulÊre strikkeunivers fyldt med markante og vilde farvesammensÊtninger samt en solid forstÄelse for form og klÊdelige snit.

Bogen indeholder 27 opskrifter, bÄde nogle af Spektakelstriks klassikere og hele 17 nye opskrifter specialdesignet til netop denne bog.

Opskrifterne rummer alle svÊrhedsgrader. Man kan tage det helt roligt med opskrifter til begynder- og fjernsynsvenligt strik eller kaste sig over lidt mere udfordrende opskrifter med nye teknikker og sindrige detaljer. Alle opskrifter er udfÞrligt beskrevet i et let forstÄeligt sprog og er gennemarbejdet og testet, sÄ man er sikker pÄ at opnÄ et resultat af hÞj kvalitet og et langtidsholdbart bidrag til tÞjsamlingen.

Bogen er meget visuel med et omfattende billedmateriale, der udforsker feltet mellem det langsomme og hjemmelavede hÄndarbejde imod nutidens masseproduktion og hurtige forbrug. Derfor er billederne fotograferet pÄ en campingplads blandt plastikblomster og kunst-grÊs. Det sÊtter strikken ind i en helt ny kontekst, som er med til at fremhÊve hÄndarbejdets langtidsholdbare kvaliteter.