(0)

Grimme piger

E-book


Der er nogen, der hÊnger piger ud pÄ en ondskabsfuld Instagramprofil!

Og afsenderen er selvfÞlgelig .. anonym. Der er ingen pÄ skolen, der gÞr noget - ikke andet end at grine ad de pinlige billeder, der bliver lagt op af de ulykkelige piger. Billeder, der er taget af pigerne i uheldige Þjeblikke.

Tilde, Jasmin og Eleni har ogsÄ set profilen, men det er ogsÄ det eneste, de tre klassekammerater har til fÊlles. Men da de tre meget forskellige piger bliver hÊngt ud pÄ profilen, bliver det pludseilg meget virkeligt, og de mÊrker, hvordan alle pÄ skolen gÄr og fniser ad dem. Det er ubehageligt, og de bliver triste og utrygge, men hvad skal man gÞre, nÄr profilen er anonym? I takt med at flere og flere piger bliver hÊngt ud, Êndrer magteslÞsheden sig til vrede, og helt usÊdvanligt beslutter de tre piger sig for at finde ud af, hvem der stÄr bag profilen - og fÄ sat en stopper for den!

@Grimme_Piger er en del af Carlsens Sommerfugleserie: bĂžger for piger om venner, familie, hverdag og skole. BĂžgerne er forsynet med hhv. en eller to sommerfugle. BĂžger med en sommerfugl er fra ca. 9 Ă„r, bĂžger med to sommerfugle er fra ca. 11 Ă„r.

Fra ca. 12 Ă„r