(2)

Gudernes have

audiobook


Det er en vederkvÌgende oplevelse at besøge Korfu hünd i hünd med Gerald Durrell og genfinde den sollyse barndom i hans muntre selskab. Korfu var en fortrullet ø, hvor beboerne var ligesü aparte for ikke at sige smüskøre som dyrene var mÌrkelige og vidunderlige og hvor jorden i sin rige frodighed havde gaver til alle "... vandmeloer sü sprøde og kølige i kødet som lyserød sne ... ferskner, orangerøde som høstmünen og bristefÌrdige af saft ..."

Det var et live for guder, familien levede i denne "Gudernes have" men det gik sjÌldent stille af. Storebror Larry rasede, nür han fandt isskabet proppet med halvrüdne spurve, Prins Jeejee forstyrrede freden med sine forsøg pü at spille fakir, og selv mor gik ud af sit gode skind, da kaptajn Creech nÌr havde spoleret hendes "indiske fest" med sine sjofle sange.

Men pĂĽ Gerald Durells Korfu var katastroferne aldrig rigtig katastrofale og ulykkerne blev hurtigt glemt. Selv iagttager han sine omgivelser med et sandt falkeblik og er samtidig bĂĽde lyrisk og strĂĽlende morsom, nĂĽr han fortĂŚller om den lille dreng og hans glĂŚder over at opdage verden og se, hvor dejlig den er.

Gerald Durrell (1925-1995) er født i Indien og flyttede som femürig med sin familie til England. Han skabte sig et stort navn i Storbritannien som tv-vÌrt for dyreprogrammer og forfatter til bøger om dyr. Gerald Durrell grundlagde Jersey Zoologiske Have i 1959 og startede naturfonden Durrell Wildlife Conservation Trust.


Narrator: Torben Sekov
Duration: