(0)

HUSET DER IKKE KUNNE GLEMME

E-book


En gyserhistorie!

Mette og Jens er nygifte og meget lykkelige. De har begge fÄet job i Jylland efter at have afsluttet deres studier.

De finder deres drĂžmmehus, en flere hundrede Ă„r gammel lĂŠrerbolig.

Huset er lidt forfaldent, men de gÄr pÄ med krum hals og en lille pengepung.

Forventningerne er store, men huset vil ikke, som de vil. Jens hĂžrer stemmer og ser uforklarlige ting.

Det slider pÄ Êgteskabet, og uhyggen vokser dag for dag. Endelig sker der noget uventet. Jens hvirvles ind i en ufattelig grusom historie, som er enden pÄ hans kvaler.

Huset der ikke kunne glemme er en afsindigt spĂŠndende historie, skrevet i et let og humoristisk sprog.

Den er et fornÞjeligt gys pÄ en stormfuld aften, hvor man er alene hjemme.

Uddrag af bogen

Jeg blev vÊkket ved, at nogen stÞnnede eller skreg. Petra hÞrte ikke noget, hun sov sÞdeligt i sin lille seng. Det var sidst pÄ natten. Jeg stod op og listede igennem den store kolde havestue ind i stuen. I det svage morgenlys sÄ jeg min mor. Hun havde den lange, hvide natkjole pÄ, som hun altid havde pÄ om natten, og den var rÞd af blod. Det var lige her pÄ det hvide, afhÞvlede gulv. Natkjolen lÄ som en rÞd sky omkring hende. Jeg husker tydeligt, at hun lÞftede hovedet og sÄ pÄ mig med nogle mÞrke uhyggelige Þjne, sÄ blottede hun sine tÊnder i en grimasse, der udsendte en blanding af smerte og smil.

Om forfatteren

ELISABETH LYNEBORG har vÊret prÊst i den danske folkekirke i 26 Är og har et langt og forskelligartet forfatterskab bag sig. SidelÞbende med sin prÊstegerning har hun lÊst til antropolog ved KÞbenhavns Universitet og har beklÊdt en rÊkke tillidshverv, blandt andet vÊret medlem af Danmarks Radios ProgramrÄd.