(1)

Huset Versace

E-book


Genialitet, mord och glamour

Mode, kĂ€ndisar, affĂ€rsdramatik, de rikas livsstil och ett omtalat mord – det Ă€r ingredienser som gör Huset Versace till en sĂ„ vĂ€lskriven sidvĂ€ndare.

Versace ... namnet ger associationer till överdÄdig glamour, utmanande sexualitet och lyx. Men i Huset Versace fÄr vi ocksÄ berÀttelsen om ett kreativt geni frÄn det eftersatta och fattiga södra Italien, ett geni som förÀndrade modevÀrlden genom sitt sÀtt att instinktivt förstÄ och tolka den nya tidens behov och som stod pÄ höjden av sin förmÄga nÀr han sköts till döds den 15 juli 1997 utanför sitt hem i Miami Beach.

DÀrefter klev Donatella Versace fram ur sin brors skugga och tog kontroll över huset Versace. Deborah Ball skildrar de enorma svÄrigheter som systern gick igenom för att matcha Giannis genialitet, kampen mot drogerna, kontroverserna med brodern Santos och dottern Allegras Àtproblem.

Huset Versace Ă€r en fascinerande och vĂ€lskriven berĂ€ttelse om familjen som kom frĂ„n ingenstans – om uppgĂ„ngen, fallet och upprĂ€ttelsen nĂ€r en ny era inleddes.