(0)

Hvad er der galt med Danmark?

E-book


Levestandarden i velfÌrdsstaten Danmark har aldrig vÌret højere, arbejdsløsheden er lav, mulighederne for uddannelse og dygtiggørelse udvides til stadighed, den sociale tryghed er mere udbredt end nogensinde. Og dog er vi utilfredse. Hvad er der galt med Danmark?

Hans Edvard Teglers har opsøgt en rÌkke fremtrÌdende eksperter med dybtgüende viden om livet i Danmark. Han har stillet provokerende og prÌcise spørgsmül, og resultatet er en detaljeret analyse af styrker og svagheder i det danske samfund. Blandt de adspurgte personligheder er blandt andre: Seminarierektor Erik Sigsgaard, forbundsformand Paulus Andersen, general Kurt Ramberg, maleren Mogens Andersen, vekselerer Henrik Henriques, professor, dr.techn. Niels I. Meyer, direktør, dr.phil. Eggert Petersen og departementschef Holger Lavesen.

Hans Edvard Teglers (1925-1988) var forfatter, debattør og tidligere modstandsmand. Han har büde skrevet samfundskritiske romaner og debatbøger, men han er bedst kendt for sine kritiske analyser af magtspillet og de forskellige institutioner i Danmark.